Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα 1-0: Αήττητοι Μαδριλένοι, 3η ήττα για “Μπάρτσα” (hls)

Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε κατάφερε να επιβληθεί στο μεγάλο ματς της 10ης αγωνιστικής της La Liga χάρη στο γκολ του Καράσκο.

Για πρώτη φορά ο Ντιέγο Σιμεόνε κατάφερε να νικήσει την Μπαρτσελόνα σε αγώνα πρωταθλήματος ύστερα από 6 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απείλησε δις την Μπαρτσελόνα στο πρώτο 10λεπτο, με τον Τερ Στέγκεν να έχει απάντηση, ενώ ο Γιορέντε ήταν άτυχος σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Μέσι είχε ευκαιρία να σκοράρει, αλλά την έχασε και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημίχρονου ο Καράσκο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τερ Στέγκεν που βγήκε δίχως λόγο μακριά από την εστία του για να διαμορφώσει το τελικό 1-0.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, με την Μπαρτσελόνα να βλέπει τον Πικέ να αποχωρεί τραυματίας στο 61’ και να υπάρχουν φόβοι για σοβαρή ζημιά.

Οι «ροχιμπλάνκος» σε 8 αναμετρήσεις έχουν 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας συγκομιδή 20 βαθμών, ενώ οι «μπλαουγράνα» υπέστησαν την τρίτη ήττα τους σε 8 αγώνες. 

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Χιμένες, Ερμόσο, Γιορέντε (73’ Κόστα), Κόκε, Σαούλ, Καράσκο (90+1’ Φελίπε), Κορέα (84’ Κοντογκμπιά), Ζοάο Φέλιξ (84’ Λεμάρ)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ (62’ Ντεστ), Λονγκλέ, Άλμπα, Πιάνιτς (83’ Μπρέθγουεϊτ), Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ, Μέσι, Πέδρι (57’ Κοουτίνιο), Γκριεζμάν (83’ Τρινκάο)
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.