Μουρίνιο: «Δύσκολο για τη Γιουνάιτεντ»

Αρκετά δύσκολο θεωρεί πως είναι πλέον το έργο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου, τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Δημοσίευση: 20/01/2014 - 12:36

Αρκετά δύσκολο θεωρεί πως είναι πλέον το έργο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου, τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως πλέον υπάρχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ υπογράμμισε πως για να καταφέρουν να πάρουν τον τίτλο, θα πρέπει να καταρρεύσουν μαζί οι Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

Χαρακτηριστικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει μαθηματικές πιθανότητες, αλλά είναι πολύ δύσκολο (να κατακτήσει τον τίτλο). Η διαφορά της με την Άρσεναλ είναι στους 14 βαθμούς με την Σίτι στους 13 βαθμούς και με εμάς στους 12 βαθμούς».

Στη συνέχεια, ο 51χρονος τεχνικός υπογράμμισε: «Είναι πιθανό να μην έχει ανάλογη συνέχεια μία ομάδα, όμως να. καταρρεύσουν και οι τρείς και να χάσουν τόσους πολλούς βαθμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος, είναι ιδιαίτερα δύσκολο».