Ο Χουλκ δεν είναι ο «ακριβότερος» Βραζιλιάνος

Σίγουρα η μετακίνηση του Ζιβανίλδο Φερέιρα ντε Σόουζα (γνωστού ως Χουλκ) ταρακούνησε τα λιμνάζοντα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τη Ζενίτ να ισχυροποιείται στη γραμμή κρούσης, όμως ιστορικά δεν είναι αυτή η πιο ακριβή μεταγραφή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή!
Δημοσίευση: 04/09/2012 - 00:17

Σίγουρα η μετακίνηση του Ζιβανίλδο Φερέιρα ντε Σόουζα (γνωστού ως Χουλκ) ταρακούνησε τα λιμνάζοντα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τη Ζενίτ να ισχυροποιείται στη γραμμή κρούσης, όμως ιστορικά δεν είναι αυτή η πιο ακριβή μεταγραφή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή!

Ο πρώην, πλέον, παίκτης της Πόρτο κόστισε 50 (ίσως και 55, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρωσία) εκατομμύρια ευρώ, με τον Πίντο Ντα Κόστα, πρόεδρο της πορτογαλικής ομάδας, να πρωταγωνιστεί σ΄ ένα ακόμη μεγάλο deal. Έχοντας αποκτήσει τον 26χρονο επιθετικό από την Ιαπωνία και την Τόκιο Βέρντι σχεδόν τσάμπα...

Δεν είναι, όμως, η πιο ακριβή μεταγραφή Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, παρά το ιλιγγιώδες ποσό που δαπάνησε ο σύλλογος της Αγίας Πετρούπολης.

Ο λόγος γιατί δεν ξεπεράστηκαν τα 65 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης, για τον Κακά, το 2009 στη Μίλαν. Μικρή σημασία έχει, αλλά σ΄ αυτή τη μίνι λίστα ο Χουλκ είναι δεύτερος!