Ανακοίνωσε Σκέμπρι η Ομόνοια

Την απόκτηση του Αντρέ Σκέμπρι ανακοίνωσε η Ομόνοια. Ο Μαλτέζος επιθετικός που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου, συμφώνησε με την κυπελλούχο Κύπρου και ήδη βρίσκεται στο "νησί της Αφροδίτης" για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Την απόκτηση του Αντρέ Σκέμπρι ανακοίνωσε η Ομόνοια. Ο Μαλτέζος επιθετικός που προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανιωνίου, συμφώνησε με την κυπελλούχο Κύπρου και ήδη βρίσκεται στο “νησί της Αφροδίτης” για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Σκέμπρι πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2011 για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου και μάλιστα πρόλαβε να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά ματς, πριν ο σύλλογος της Μαγνησίας αποβληθεί από το Γιουρόπα Λιγκ και εν συνεχεία από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο Πανιώνιος άρπαξε την ευκαιρία και τον έκανε δικό του, αλλά δεν μπόρεσε να τον κρατήσει για δεύτερη σεζόν.

Ετσι, κατέληξε στην Ομόνοια η οποία ανακοίνωσε «…την καταρχήν συμφωνία με τον 26χρονο Μαλτέζο διεθνή μεσοεπιθετικό, Αντρέ Σκέμπρι. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και εφόσον περάσει με επιτυχία την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Tην περσινή σεζόν ο Αντρέ Σκέμπρι αγωνίστηκε σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ είχε και παρουσία για δύο σεζόν στην Ουγγρική Φερεντσβάρος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.