Σενάρια και για τον Κοντοέ

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιάννη Κοντοέ φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, την ίδια στιγμή που ο Χρήστος Αραβίδης παραμένει στο προσκήνιο.

Το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιάννη Κοντοέ φέρονται να εξετάζουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, την ίδια στιγμή που ο Χρήστος Αραβίδης παραμένει στο προσκήνιο. Ο Έλληνας μπακ του Αστέρα Τρίπολης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και οι ιθύνοντες της Ένωσης μελετούν την περίπτωσή του, εν όψει της νέας σεζόν. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ένωση και πως έχει έρθει ήδη σε επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ συνεχίζουν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, μελετούν και την περίπτωση του Έλληνα μπακ. Παράλληλα, το όνομα του Χρήστου Αραβίδη εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ο Έλληνας επιθετικός μένει ελεύθερος στο τέλος ης σεζόν και οι ιθύνοντες της Ένωσης θεωρούν πως ο 26χρνος παίκτης μπορεί να προσφέρει τη νέα σεζόν. Ο Αραβίδης είναι και αυτός θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και τις προσεχείς ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Η Ένωση φέρεται να εξετάζει για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και την περίπτωση του Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στον ΟΦΗ, όμως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Κρητικούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.