Μελισσανίδης: «Να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε»

Η ΑΕΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το στίγμα για την επόμενη μέρα της ομάδας και τον Ιβάν Μπρέσεβιτς να είναι ο... υπερτυχερός.

Η ΑΕΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνει το στίγμα για την επόμενη μέρα της ομάδας και τον Ιβάν Μπρέσεβιτς να είναι ο… υπερτυχερός. Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που έγινε στα Σπάτα, όπως φυσικά και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Μελισσανίδης ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή χρονιά με επιτυχίες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους, να έχετε υγεία και να βοηθήσετε και εσείς στον τομέα σας σε αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει για να δούμε ξανά την ομάδα μας όπως την θέλουμε. Έχουμε πει ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος μας είναι το γήπεδο και θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει ξανά εκεί που ανήκει, να γίνει μεγάλη».

Στη… μάχη του φλουριού ο Νο1 τυχερός ήταν ο Ιβάν Μπρέσεβιτς. Ένα απ’ τα τρία φλουριά έπεσε στον Κροάτη επιθιτικό και τα άλλα στους Παυλή, Ντούνη, με τον κάθε παίκτη να έχει να λαμβάνει 1.500 ευρώ από τον Μελισσανίδη. Ο «Μπρέσε», ωστόσο, κέρδισε ακόμη ένα δώρο της διοίκησης που είναι ένα ταξίδι στη Ρώμη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.