Στροφή στην πλατεία για την ενίσχυση

Στις περιπτώσεις των παικτών που αγωνίζονται στον Πανιώνιο στρέφεται η προσοχή της ΑΕΚ, για την ενίσχυσή της τη νέα σεζόν, μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

Στις περιπτώσεις των παικτών που αγωνίζονται στον Πανιώνιο στρέφεται η προσοχή της ΑΕΚ, για την ενίσχυσή της τη νέα σεζόν, μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου. Ο Έλληνας παίκτης υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να εισπράττει 250 χιλιάδες ευρώ. Αυτή δε θα είναι η τελευταία μετεγγραφή της Ένωσης, για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Η Ένωση φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση των Λαμπρόπουλου, Ανέστη και Αραβίδη, ενώ φέρεται να εξετάζει και τις περιπτώσεις των Κούρντι και Κοντοέ. Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Σαρρής αναμένεται να υπογράψει σύντομα το νέο του συμβόλαιο. Ο Έλληνας αμυντικός του Εργοτέλη έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ και το μόνο που απομένει είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας. Επίσης, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν και την περίπτωση του Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League.

Επίσης, στη μετεγγραφική λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται και ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος δεσμεύεται έως το 2016 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αξιώνει 300 χιλιάδες ευρώ για την παραχώρησή του, όση δηλαδή είναι η ρήτρα που προβλέπεται από το συμβόλαιό του. Στόχος των ιθυνόντων της ομάδας είναι να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν το συντομότερο το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να μη χρειαστούν παρά μόνο διορθωτικές κινήσεις το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στα αγωνιστικά, ο Ιβάν Μπρέσεβιτς δεν έχει κάτι ανησυχητικό, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Ένωσης. Ο επιθετικός θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων την Τετάρτη, καθώς την Τρίτη οι «κιτρινόμαυροι» θα απολαύσουν τη δεύτερη ημέρα του ρεπό που εξασφάλισαν από τον Τραϊανό Δέλλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.