Πολλά προβλήματα για Σταθόπουλο

Μαζί με το βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα του Θρασύβουλου αποκόμισε και αρκετά προβλήματα από το παιχνίδι στα Μέγαρα εναντίον του Βύζαντα.

Μαζί με το βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα του Θρασύβουλου αποκόμισε και αρκετά προβλήματα από το παιχνίδι στα Μέγαρα εναντίον του Βύζαντα.

Η ομάδα της Φυλής διατηρήθηκε σε απόσταση από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στον υποβιβασμό αλλά τα προβλήματα είναι αρκετά για τον Στάθη Σταθόπουλο.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (14/03) όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη μεγαρική ομάδα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι πραγματοποίησαν κανονικό το πρόγραμμα της προπόνησης.

Όσον αφορά τα προβλήματα για την ομάδα του Σταθόπουλου, ο Αρκουμάνης έκανε υπέρηχο προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που αποκόμισε απ’ το συγκεκριμένο παιχνίδι ενώ ο Σταυροθανασόπουλος θα χάσει ένα από τα επόμενα παιχνίδια αφού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Την Κυριακή (17/03) ο Θρασύβουλος αντιμετωπίζει τον Φωκικό και απ’ το συγκεκριμένο παιχνίδι θα λείψει ο Μπακάλης που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Δύο ακόμα απουσίες έχει η ομάδα της Φυλής με τον Αγκόλι να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και να μην είναι ακόμα έτοιμος να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ηλίας Μαρούλης υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και διαπιστώθηκε ότι έχει πρόβλημα ο μηνίσκος του οπότε θα απουσιάσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.