«Έκλαιγα μετά τα μπαράζ»

Τα συναισθήματά του μετά τα ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και τις αποφάσεις του για το μέλλον σχολίασε ο Νίλι.
Δημοσίευση: 05/06/2019 - 16:46
Ο παίκτης του Πλατανιά τη φετινή σεζόν, μίλησε στην ιστοσελίδα «tintaamarilla.es», για τα παιχνίδια μπαράζ, τα οποία έδωσαν το δικαίωμα τελικά στον ΟΦΗ να παίξει στη Super League του χρόνου, σημειώνοντας παράλληλα που θέλει να παίξει την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

Για τα μπαράζ με τον ΟΦΗ: «Έκλαιγα στο τέλος του αγώνα. Ήταν πολύ σκληρό, γιατί μου συνέβη ξανά. Με όσα μου είχαν συμβεί η άνοδος θα ήταν μία ανταμοιβή για την προσπάθεια, αλλά τη χάσαμε».

Για τη φετινή σεζόν: «Άλλαξα αρκετά. Βλέπω τα πράγματα διαφορετικά και θέλω να γυρίσω πίσω παρότι έχω προτάσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο και κάποιες ακόμα ομάδες του εξωτερικού.

Είχα μία πολύ καλή σεζόν, την καλύτερη στην επαγγελματική μου καριέρα. Σκόραρα 8 φορές, είχα 18 ασίστ. Έπαιξα σε διαφορετικές θέσεις, είτε στο «8», είτε πίσω από τον επιθετικό. Εάν πάρω τη δεύτερη ευκαιρία, τότε θα την αρπάξω».

Για την πρώτη του χρονιά στον Πλατανιά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε: «Αποφάσισα λανθασμένα να πάω από την Αλμπαθέτε στον Πλατανιά πριν δύο χρόνια. Μου παρουσίασαν ένα ελκυστικό πρότζεκτ και εγώ ήθελα να παίξω ξανά στην πρώτη κατηγορία. Έτσι αποδέχτηκα την πρόταση, αλλά ήταν άλλο στα λόγια και άλλο στην πράξη.

Περάσαμε περισσότερους από έξι μήνες απλήρωτοι. Η κατάσταση έγινε πολύ δύσκολη. Με εξαπάτησαν, όπως και όλη την ομάδα. Η Ελλάδα ήταν κατά κάποιο τρόπο μία μαύρη τρύπα, αλλά από αυτή την κατάσταση έμαθα. Ο τραυματισμός μου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ με ανάγκασε να μείνω εκτός για τέσσερις μήνες.

Αποφάσισα να δοκιμάσω κάτι άλλο και πήγα στη Νορβηγία (Μπόντε). Εκεί βρήκα μια ομάδα με διαφορετικούς ρυθμούς. Χρειαζόμουν χρόνο για να ανακάμψω, το πρωτάθλημα ήταν ήδη στον δεύτερο γύρο. Έτσι, ήταν καλύτερο να επιστρέψω και αντί να μείνω χωρίς ομάδα αποφάσισα να πάω στον Πλατανιά».

Για το μέλλον του: «Τώρα είμαι κάποιος άλλος. Η σύντροφός μου η Βέντολιν με βοήθησε πολύ. Ήταν μαζί μου στην Ελλάδα, όπου περάσαμε πολύ δύσκολα, όμως γίναμε πιο δυνατοί. Βλέπω διαφορετικά τα πράγματα και περισσότερο τώρα που θα έχω την ευθύνη ως πατέρας (σε τέσσερις μήνες θα γεννηθεί η κόρη του).

Το καλό που μου συνέβη στον Πλατανιά ήταν ότι εξελίχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Είμαι έτοιμος για κάθε πρόκληση και ο νέος μου στόχος είναι εδώ. Παρακολούθησα το παιχνίδι της Λας Πάλμας με την Αλμερία την Κυριακή. Νομίζω ότι το μέλλον της Λας Πάλμας περνά από τους γηγενείς ποδοσφαιριστές και από τις ευκαιρίες που τους δίνει ο σύλλογος».