Νίκησε και βλέπει μπαράζ η Ρουμανία

Προβάδισμα για την κατάληψη της 2ης θέσης στον 4ο όμιλο πήρε η Ρουμανία η οποία νίκησε εύκολα με το εντυπωσιακό 3-0 την Ουγγαρία στο Βουκουρέστι.

Προβάδισμα για την κατάληψη της 2ης θέσης στον 4ο όμιλο πήρε η Ρουμανία η οποία νίκησε εύκολα με το εντυπωσιακό 3-0 την Ουγγαρία στο Βουκουρέστι.
Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Μαρικά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους και στο 31′ ο Πιντίλι  διπλασίασε τα τέρματα των Ρουμάνων ύστερα από ασίστ του Μαρικά. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 88ο λεπτό ο Τανάσε


Με «πεντάρα» στο κόλπο των μπαράζ

Χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα η Τουρκία συνέτριψε την Ανδόρα με 5-0, έφτασε στους 10 βαθμούς και ελπίζει ότι θα προλάβει το τρένο για την 2η θέση του ομίλου.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπουλούτ που σημείωσε χατ τρικ σκοράροντας στο 35′ στο 39′ και στο 68ο λεπτό. Ενδιάμεσα στο 64′ ο Γιλμάζ είχε κάνει το 3-0 και το τελικό 5-0 σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Αρντάν Τουράν.


Την έσωσε ο Φαν Πέρσι

Με το γκολ απο πέναλτι του Φαν Πέρσι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων η Ολλανδία γλίτωσε την ήττα από την Εσθονία(2-2) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Οι «οράνιε» κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Αριέν Ρόμπεν και ενώ όλα έδειχναν ότι θα πέρναγαν ένα εύκολο βράδυ τα δύο γκολ του Βασίλιεφ στο 18ο λεπτό και στο 57ο, έφεραν τα πάνω κάτω μέχρι να ισοφαρίσει σε 2-2 με εύστοχο πέναλτι ο Φαν Πέρσι.
Για την Ολλανδία αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών, κατάφερε όμως να διατηρήσει το αήττητο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.