Γκαρσία: “Να τα δείξουμε…”

Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε την ανάγκη οι παίκτες του ΠΑΟΚ να δείξουν τα "καρύδια" τους στους αγώνες των πλέι-οφ.

Ο Πάμπλο Γκαρσία τόνισε την ανάγκη οι παίκτες του ΠΑΟΚ να δείξουν τα “καρύδια” τους στους αγώνες των πλέι-οφ.
Ο Ουρουγουανός μέσος παραχώρησε συνέντευξη στα  «Σπορ του Βορρά» στην οποία εμφανίστηκε πολύ θυμωμένος με την εικόνα της ομάδας του στα τελευταία παιχνιδία. Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Δε βρισκόμαστε καλά, δεν είμαστε καλά, αλλά πρέπει να πάμε στα πλέι οφ να δείξουμε τα “καρύδια μας”, να τα δώσουμε όλα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε αυτό που έγινε, θα τα δώσουμε όλα».

-Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων που θα γίνουν με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό την ΑΕΚ τον Ατρόμητο; Και με ποιες προοπτικές;

«Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι αντίπαλοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Είναι βασικό όμως να είμαστε σοβαροί. Εμείς πρέπει να αφήσουμε πίσω όλες τις μ…ς που κάναμε μέχρι τώρα και να βγούμε για να κερδίσουμε από το πρώτο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο».

-Το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνει η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων, θα παίξει ρόλο ποιος θα είναι ο πρώτος αντίπαλος και σε ποια έδρα θα ξεκινήσετε την προσπάθεια σας;

«Η κλήρωση θα είναι το ίδιο, δεν έχει σημασία. Πρέπει να βγούμε στο γήπεδο για να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο ή να πεθάνουμε εμείς. Το ίδιο που θα προσπαθήσουμε και εμείς να κάνουμε στο γήπεδο, να παίξουμε με την καρδιά μας πεθάνουμε εμείς. Και να αφήσουμε στην άκρη όλο το «μπλα μπλα», τα μεγάλα λόγια που δεν έχουν ουσία και όλα όσα μας κοστίζουν. Πρέπει να βγούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με νεύρο, με τσαμπουκά και μετά εάν κερδίσεις ή χάσεις, θα εξαρτάται από την προσπάθεια που θα κάνεις μέχρι το τέλος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίξουμε με τα παντελόνια μας πάνω και όχι κάτω».

-Ο κόσμος είναι προβληματισμένος, αισθάνονται άσχημα οι φίλαθλοι, θέλεις να πεις κάτι;

«Όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα ποτέ δεν τους έχουμε ζητήσει τίποτα. Πάντα αυτοί, μόνοι τους ήταν εκεί που έπρεπε να βρίσκονται. Όμως, από την άλλη, πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή που χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου πάλι. Και όποιος έρθει στο γήπεδο, να έρθει με τη, καρδιά του. Το ίδιο που θα προσπαθήσουμε και εμείς να κάνουμε στο γήπεδο, να παίξουμε με την καρδιά μας. Και εάν κάποιος έρθει στο γήπεδο για να βρίσει κάποιον, καλύτερα να έρθει να βρίσει εμένα και όχι κανέναν άλλον».

-Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια; Είσαι έτοιμος;

«Πολλές φορές δεν είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και αναφέρομαι σε όλη την ομάδα. Όμως πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για τα πλέι οφ».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.