«Σειρήνες» από Ιταλία για «Τεό»

Στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται ο Θοδωρής Παπαλουκάς, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ. Η ήττα της ομάδας της Μπολόνια από τη Μπενετόν Τρεβίζο επέφερε τη δήλωση του προέδρου της ομάδας, Κλαούντιο Σαμπντίνι πως θα αποκτηθεί ένας παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκα και αμέσως η γειτονική χώρα... βούηξε αναφέροντας το όνομα του «Τεό».

Στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια βρίσκεται ο Θοδωρής Παπαλουκάς, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.
Η ήττα της ομάδας της Μπολόνια από τη Μπενετόν Τρεβίζο επέφερε τη δήλωση του προέδρου της ομάδας, Κλαούντιο Σαμπντίνι πως θα αποκτηθεί ένας παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκα και αμέσως η γειτονική χώρα… βούηξε αναφέροντας το όνομα του «Τεό».

Οι Ιταλοί εξηγούν πως η Βίρτους σκοπεύει να ξοδέψει χρήματα, όπως ήθελε να κάνει και το καλοκαίρι όταν είχε βάλει στο στόχαστρο της τον Κόμπε Μπράιαντ και πλέον κοιτάζει τον Παπαλουκά. Μάλιστα εξηγούν πως ο Έλληνας γκαρντ της Μακάμπι δεν είναι ακόμη ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται αγωνιστικά από τον Ντέιβιντ Μπλατ. Θεωρεί πως ο χρόνος συμμετοχής του θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερος και η Βίρτους θα κάνει τις προσπάθειες της για να τον φέρει στη Μπολόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης