Ηταν το τελευταίο ματς του Κατσουράνη (;)

Οι αντιδράσεις όλων των παικτών και των ανθρώπων της Εθνικής μας στην αλλαγή του Κώστα Κατσουράνη μπορούν να μεταφραστούν ως το “αντίο” του Ελληνα άσου από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αποστολή: Αποστόλης Λάμπος
Οι αντιδράσεις όλων των παικτών και των ανθρώπων της Εθνικής μας στην αλλαγή του Κώστα Κατσουράνη μπορούν να μεταφραστούν ως το “αντίο” του Ελληνα άσου από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ωστόσο ο μέσος του Ατρομήτου με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πολωνία αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην Εθνική μας.

Ο Κατσουράνης μιλώντας στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια τους τόνισε πως αυτό που πρέπει να γίνει είναι να πιστέψουν όλοι στον εαυτό τους και στον διπλανό τους. Το ταλέντο υπάρχει στην Εθνική και αυτό που πρέπει να γίνει για να βρεθεί και πάλι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο δρόμο των επιτυχιών, είναι η πίστη στην ομάδα και στον συμπαίκτη.

Αν υπάρξουν και άλλες τέτοιες αρχηγικές ομιλίες του Κατσουράνη στην Εθνική θα εξαρτηθεί από τη συζήτηση που ίσως να έχει με τον Σέρχιο Μαρκαριάν. Αν δηλαδή ο ομοσπονδιακός τεχνικός τον υπολογίζει ή όχι.

Πάντως και ο Μαρκαριάν άφησε ανοικτό το θέμα, λέγοντας στη μικτή ζώνη πως θα εξαρτηθούν από την απόφαση του Κατσουράνη αν θέλει να σταματήσει από την Εθνική ή όχι. Οσο για την αγωνιστική αξία του έμπειρου άσου, είπε πως πέτυχε δύο γκολ στο ματς με τον Παναθηναϊκό και κόντρα στην Πολωνία ήταν από τους κορυφαίους. Με αυτά τα λόγια έδειξε πως o “Κατσούρ” δικαιολόγησε με τις εμφανίσεις του την παρουσία του στην αποστολή…  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.