O “νέος” Κώστας Κατσουράνης είναι εδώ

Ενεργός στα social media, με δική του ποδοσφαιρική ακαδημία, τον χάκαραν, αλλά ο Κώστας Κατσουράνης προχωράει παρακάτω με το "katsouraniskostas".

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι ένας από τους παίκτες της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 με μεγάλη παρουσία στα social media, έχοντας αντιληφθεί ότι στη νέα εποχή αυτά έχουν μεγάλη δύναμη η οποία αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να προσφέρει πολλά.

Έπεσε όμως κι ο ίδιος θύμα hacking με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει τον λογαριασμό «kostas_katsouranis_official». Μάλιστα σε μια περίοδο στην οποία έχει κάνει τα πρώτα εξαιρετικά βήματα στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο με την ακαδημία «Falcons Football Academy» αυτό είναι πλήγμα.

Κάθε εμπόδιο για καλό όμως που λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας, και ήδη ο Κώστας Κατσουράνης το ξεπέρασε κι αυτό. Ως εκ τούτου ο νέος του λογαριασμός στον οποίο μπορεί οποιοσδήποτε να επικοινωνήσει μαζί του είναι ο «katsouraniskostas». Επίδης όποιος επιθυμεί να σχετιστεί και με την ακαδημία του η επικοινωνία μπορεί να γίνει στο «falconsfootball_academy» στο instagram.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.