Ντάλιτς: «Θα υπολογίζω στον Λιβάγια»

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς υπογράμμισε πως μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκο Λιβάγια, αν αυτός αγωνιστεί με βάσει τις δυνατότητές του.
Δημοσίευση: 04/09/2018 - 13:20
Ο Ζλάτκο Ντάλιτς υπογράμμισε πως μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκο Λιβάγια, αν αυτός αγωνιστεί με βάσει τις δυνατότητές του. Ο Κροάτης τεχνικός τόνισε πως το ίδιο ισχύει και για τους Σαντίνι και Τσοπ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην επόμενη ημέρα της Κροατίας, μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Αρχικά, ο Ντάλιτς τόνισε: «Ήρθε η στιγμή για ορισμένους νεότερους παίκτες, με τους οποίους θα δουλέψουμε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές από το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα είναι  στην πρώτη γραμμή. Στην επίθεση έχουμε τον Σαντίνι, τον Τσοπ, τον Λιβάια. Ας αποδείξουν την ποιότητά τους και θα τους υπολογίζουμε».

Στη συνέχεια, ο Κροάτης τεχνικός υπογράμμισε: «Κατακτήσαμε το ασημένιο μετάλλιο, αλλά θα πρέπει να το ξεχάσουμε σιγά-σιγά και να στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτό που ακολουθεί. Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι έχουμε πλέον μεγάλο βάρος στους ώμους μας. Ωστόσο, ελπίζω ότι θα το διαχειριστούμε και θα προχωρήσουμε».