Ξανά στην Μίντλεσμπρο ο Μπέσιτς (video- pics)

Η Μίντλεσμπρο ανακοίνωσε την επέκταση του δανεισμού του Μουχάμεντ Μπέσιτς από την Έβερτον. Ο Βόσνιος ανήκει στα ''ζαχαρωτά'' από το 2014 αλλά δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες του βρίσκοντας την ''Ιθάκη'' του τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο της championship.
Δημοσίευση: 23/08/2018 - 20:28
Η Μίντλεσμπρο ανακοίνωσε την επέκταση του δανεισμού του Μουχάμεντ  Μπέσιτς από την Έβερτον. Ο Βόσνιος ανήκει στα ''ζαχαρωτά'' από το 2014 αλλά δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες του βρίσκοντας την ''Ιθάκη'' του τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο της championship.

Γεννηνένος στη Γερμανία, ξεκίκησε την καριέρα του στη δεύυερη ομάδα του Αμβούργου και το 2010 μεταπήδησε στην πρώτη. Ακολούθησε η περιπέτεια στην Ουγγαρία και η Φερεντσάβος για να βρεθεί στην Αγγλία όπου αγωνίζεται από το 2014.

— Middlesbrough FC (@Boro) 23 Αυγούστου 2018


— StatZone (@StatZoneSports) 23 Αυγούστου 2018


''Μίλησα με τον ατζέντη μου, μίλησα με τον Τόνι Πούλις και είπα πως αν αφήσω την Έβερτον θα πάω στην Μίντλεσμπρο.Δεν υπάρχει άλλος σύλλογος για μένα.''


"I spoke to my agent, I spoke to Tony Pulis and I said if I leave @Everton I want to join #Boro. There's no other clubs, no chance" 😍

More from @Mo_Besic 🗣️📹➡️ https://t.co/4VhG5A2fw4 #MoBackThursday #UTB pic.twitter.com/guSsb4m5oK

— Middlesbrough FC (@Boro) 23 Αυγούστου 2018 cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">