”Βεστφαλός” ο Αλκάθερ

Μια ανάσα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται ο Πάκο Αλκάθερ. Ο Ισπανός επιθετικός παραχωρείται στους ''Βεστφαλούς'' δανεικός για ένα χρόνο καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μια ανάσα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται ο Πάκο Αλκάθερ. Ο Ισπανός επιθετικός παραχωρείται στους Βεστφαλούς δανεικός για ένα χρόνο καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Λεπτομέρειες απομένουν για να αολοκληρωθεί ο δανεισμός του Φρανσίσκο Αλκάθερ στην γερμανική ομάδα που έχασε τον Μίτσι Μπατσουαγί μετά ατην αποχώρηση του για τη Σεβίλη. Η Ντόρτμουντ θα πληρώσει στους μπλαουγκράνα 2 εκατομμύρια ευρώ ενώ υπάρχει και η οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι έναντι 26 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ισπανός επιθετικός πήγε στην Μπαρτσελόνα από τη Βαλένθια το 2016 για 30 εκατομμύρια ευρώ όμως ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει θέση βασικού στο σχήμα των ”καταλανών” έχοντας πετύχει μόλις 15 γκολ στα 2 χρόνια που βρίσκεται στο ”Καμπ Νου”.Στη Νόρτμουντ ο Λουτσιέν Φαβρ τον προορίζει για βασικό την τριάδα της επίθεσης με τους Ρόις και Πούλισιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.