Στην Μποταφόγκο ο Ζέεντορφ

Έναν χρόνο χρειάστηκε να κάνουν υπομονή στην Μποταφόγκο για την απόκτηση του Κλάρενς Ζέεντορφ. Από σήμερα ο Ολλανδός άσος είναι και με τη βούλα παίκτης της βραζιλιάνικης ομάδας.

Έναν χρόνο χρειάστηκε να κάνουν υπομονή στην Μποταφόγκο για την απόκτηση του Κλάρενς Ζέεντορφ. Από σήμερα ο Ολλανδός άσος είναι και με τη βούλα παίκτης της βραζιλιάνικης ομάδας. Όπως ανακοίνωσε ο βραζιλιάνικος σύλλογος οι δύο πλευρές υπέγραψαν διετές συμβόλαιο.
«Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δοθεί σε ξένο ποδοσφαιριστή σε βραζιλιάνικο σύλλογο», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της «φοργκάο».
Μετά από δεκαετή παρουσία στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» με τη φανέλα της Μίλαν, ο 36χρονος Ολλανδός έμεινε ελεύθερος και αφού «ζύγισε» πολλές προτάσεις μετακομίζει τελικά στη Βραζιλία έχοντας κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ το 2003 και το 2007, αλλά και το πρωτάθλημα Ιταλίας δύο φορές (2004, 2011) με τους «ροσονέρι».
Τον Μάιο του 2011, ο πρόεδρος της Μποταφόγκο, Μαουρίσιο Ασουμπάο, είχε ταξιδέψει στο Μιλάνο για να συναντηθεί με τον Ζέεντορφ και να τον πείσει να πει το «ναι». Το συμβόλαιο του Ζέεντορφ με τη Μίλαν έληγε τον Ιούνιο του 2011, αλλά στο τέλος η διοίκηση της ιταλικής ομάδας πρόσφερε στον Ζέεντορφ μονοετή επέκταση της συνεργασίας. Τότε, ο πρόεδρος της Μποταφόγκο δεν τα είχε καταφέρει, όμως φέτος ήρθε η ώρα όπως αποδείχτηκε για να γίνει κάτοικος Ρίο ντε Τζανέιρο ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός.
Εξάλλου, η σύζυγος του Ζέεντορφ είναι Βραζιλιάνα και μαζί έχουν σπίτι στο Ρίο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.