Μάτος: «Με κατάλαβε ο Φερέιρα»

Ικανοποιημένος με την κατανόηση που έδειξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο πρόβλημά του, εμφανίστηκε ο Μαρσέλο Μάτος.

Ικανοποιημένος με την κατανόηση που έδειξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο πρόβλημά του, εμφανίστηκε ο Μαρσέλο Μάτος. Ο Βραζιλιάνος μέσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη Μποταφόγκο, το οποίο θα έχει χρονική διάρκεια έως το 2016. Ο 27χρονος μέσος τόνισε πως θέλει να βοηθήσει την ομάδα του στην επίτευξη των στόχων της.

Χαρακτηριστικά, τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του: «Ήταν μία πολύ όμορφη χειρονομία. Ό,τι κάνω δεν είναι μόνο για μένα, αλλά και για αυτούς. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Μποταφόγκο. Είμαστε ξανά μαζί και. Θεού θέλοντος, θα κατακτήσουμε μαζί τίτλους. Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω».

Και συμπλήρωσε: «Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, δεν υπήρχε άλλη λύση. Ήταν από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου όταν έφτασα στην Ελλάδα. Φοβόμουν μήπως χρειαστεί να αφήσω το σπίτι μου και την ομάδα που μου άνοιξε τις πόρτες. Στην πρώτη συνάντηση εξέφρασα την επιθυμία να επιστρέψω στην πατρίδα μου και στην ομάδα που αισθάνθηκα τόσο καλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Μίλησα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού και κατάλαβε πως δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει ένας δυστυχισμένος παίκτης. Είμαι επαγγελματίας, αλλά θα είχα μεγάλο πρόβλημα να μείνω. Με κατάλαβε και έκανε εύκολα τα πράγματα για μένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.