Καθάρισε ο Σικ για την Τσεχία

Την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση του Euro 2020 σημείωσε η Τσεχία, η οποία επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Βουλγαρίας.

Την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση του Euro 2020 σημείωσε η Τσεχία, η οποία επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Βουλγαρίας. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Ισμαϊλ Σα μετά από ασίστ του Ποπόβ.

Οι Τσέχοι δεν άργησαν να απαντήσουν και στο 19′ ισοφάρισαν με τον Πάτρικ Σικ, με τον άσο της Ρόμα να σκοράρει και στο 50′ για να δώσει την πολύτιμη νίκη στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Την ίδια ώρα, οι Βούλγαροι έμειναν χωρίς νίκη μετά από τρια παιχνίδια στον Α’ προκριματικό όμιλο και η υπόθεση πρόκριση δυσκόλεψε από πολύ νωρίς. 

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε και το άλλο παιχνίδι του ομίλου με το Μαυροβούνιο να μένει στο 1-1 με το Κόσοβο, με τις δύο ομάδες να έχουν και αυτές από δύο βαθμούς.

Στο 25ο λεπτό οι Κοσοβάροι μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Μιλότ Ρασίκα για να έρθει η ισοφάριση από τους Μαυροβούνιους μετά από σχεδόν… ένα ημίχρονο. Στο 69′ σκόραρε ο Στέφαν Μουγκόσα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.