Στο τοπ-10 Κατίδης, Σταφυλίδης

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους Γιώργο Κατίδη και Κώστα Σταφυλίδη για την απόδοσή τους στα τελικά του Euro U19.

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους Γιώργο Κατίδη και Κώστα Σταφυλίδη για την απόδοσή τους στα τελικά του Euro U19. Τους συμπεριέλαβε ανάμεσα στα δέκα ταλέντα που ξεχώρισαν στο τουρνουά. Γραφει συγκεκριμένα: 

Γιώργος Κατίδης (επιθετικός, Ελλάδα)
Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας πέτυχε τρία γκολ στην τελική φάση της διοργάνωση, δύο από αυτά ήταν στο κρίσιμο παιχνίδι με την Πορτογαλία που βοήθησε την ομάδα του να περάσει στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επίσης, η παρουσία του στον ημιτελικό με την Αγγλία θεωρείται ανεκτίμητη, ειδικά από τη στιγμή που η Ελλάδα έμεινε με δέκα παίκτες στον αγώνα.

Κώστας Σταφυλίδης (αμυντικός, Ελλάδα)
Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ έχασε λόγω τιμωρίας το εναρκτήριο παιχνίδι της Ελλάδας στη διοργάνωση κόντρα στην Ισπανία, αλλά στους επόμενους αγώνες που έπαιξε απέδειξε την αξία του. Ο νεαρός μπακ-χαφ έχει επιθετικές αρετές και προκάλεσε προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, με τις προσπελάσεις του και τις εκτελέσεις στις στημένες φάσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.