Ματς δίχως αύριο για την εθνική

Η εθνική Ελλάδος θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύπρο, έχοντας στραμμένη την προσοχή της και στο Σαράγεβο, όπου η Βοσνία θα υποδεχτεί το Βέλγιο (21:45).

Η εθνική Ελλάδος θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κύπρο, έχοντας στραμμένη την προσοχή της και στο Σαράγεβο, όπου η Βοσνία θα υποδεχτεί το Βέλγιο (21:45). Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει από τους Βέλγους να κόψουν βαθμούς από το Βέλγιο, έτσι ώστε να βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να αποκτήσει προβάδισμα για τα μπαράζ των προκριματικών του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Ο Μίκαελ Σκίμπε ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα, προκειμένου να φύγουν από την Κύπρο με τη νίκη. Στα αγωνιστικά, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Καρνέζης θα καθίσει στην εστία της εθνικής, με τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Τζαβέλλας και Τοροσίδης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ζέκα και Τζιόλη να αποτελούν τους δυο κεντρικούς μέσους. Οι Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης αναμένεται να είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. 

Η Κύπρος από την πλευρά της αναμένεται να παραταχθεί με τον Παναγή στην εστία και τους Δημητρίου, Κατελάρη, Λαΐφη και Μαρκάσα στην άμυνα. Οι Λάμπα και Αρτυματάς θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Χαραλαμπίδη, Αβραάμ και Κυριάκου να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Ο Σωτηρίου θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.