Ολυμπιακός: Φλερτ Τραμπζονσπόρ με τρεις “ελεύθερους” (video)

Τουρκικά μέσα εμπλέκουν παίκτες του Ολυμπιακού με ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ.

Ο Ολυμπιακός είναι ζωντανός σε δύο απ’ τις τρεις διαθέσιμες διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και τα πολλά παιχνίδια, φέρνουν σε επαφή τους ποδοσφαιριστές του με αρκετά μάτια. Μάλιστα, όσο οι Πειραιώτες παραμένουν ενεργοί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, τόσο πιο ενδιαφέρον γίνεται το πολυμελές τους ρόστερ στην πιάτσα των μάνατζερ. Ας μην ξεχνάμε πως αρκετοί απ’ τους ποδοσφαιριστές των “ερυθρόλευκων” διατηρούν συμφωνίες, οι οποίες εκπνέεουν το καλοκαίρι, οπότε αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα μπαράζ διαπραγματεύσεων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ρεπορτάζ το οποίο προέκυψε από ιστοσελίδα της Τουρκίας, σύμφωνα με το οποίο στην ατζέντα συζήτησης του προπονητή της Τραμπζονσπόρ, Αμπντουλάχ Αβτσί με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της ομάδας, Ερτουγκούλ Ντογκάν, βρίσκονται τα ονόματα τριών παικτών του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για τους Φορτούνη, Μασούρα και Καμαρά. Τα συμβόλαια των τριών παραπάνω ποδοσφαιριστών ολοκληρώνονται το καλοκαίρι και αυτό σημαίνει πως οι μνηστήρες ήδη συγκεντρώνονται για ν’ αποσπάσουν την υπογραφή τους. Ο Φορτούνης πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με 38 ματς, 10 γκολ και 16 ασίστ. Το όνομα του παραμένει ψηλά σε χρηματιστηριακή αξία, παρά τα 31 του χρόνια. Ο Μασούρας των 41 παιχνιδιών, με 9 γκολ και 7 ασίστ έχει καλό όνομα στην Τουρκία, καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί κοντά σε μεταγραφή στη Super Lig. Ο Καμαρά αν και βρίσκεται σε αγωνιστική απραξία, διατηρεί εξαιρετικό όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Προφανώς το σενάριο να κάνει το 3/3 η Τραμπζονσπόρ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Αρχικά πρέπει να διευθετήσει αρκετά θέματα με το ισοζύγιο των μεταγραφών της, ενώ θα αποτελούσε super deal να “ξεριζώσει” τον Ολυμπιακό με αυτόν τον τρόπο. Ωστόσο πρόκειται για περιπτώσεις για τις οποίες τμηματικά θα κινηθεί στο τέλος της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.