Στουτγκάρδη-Κολωνία 1-1: Της έβαλε φρένο


Στο πρώτο ημίχρονο η Στουτγκάρδη είχε συνεχώς τη μπάλα στα δικά της πόδια με την Κολωνία να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Ωστόσο αυτή η κατοχή της μπάλας δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες για την ομάδα του Χένες, που είχε κάποιες καλές τελικές με Γιονγκ, Γκιρασί και Μιλιό αλλά ως εκεί, Η Κολωνία βγήκε με τη σειρά της σε δύο ωραίες αντεπιθέσεις αλλά ο Μπρέντλοβ ήταν σε ετοιμότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός κυμάνθηκε και πάλι σε χαμηλά επίπεδα, αλλά στο 54′ η Στουτγκάρδη έκρυψε τη μπάλα με τρομερό συνδυασμό Φούριχ και Ίτο και σκόρερ τον Μιλιό που εμφάνισε τη μπάλα στα δίχτυα του Σβέμπε για το 1-0.

Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε οκτώ λεπτά καθώς από ένα κόρνερ που κέρδισε η Κολωνία και ένα γέμισμα του Μάινα, ο Μάρτελ ξεχασμένος στο δεύτερο δοκάρι, κατέβασε τη μπάλα και εκτέλεσε τον Μπρέντλοβ για το 1-1.

Τίποτα δεν αλλαξε ως το τέλος του αγώνα με την Κολωνία να χάνει μοναδική ευκαιρία να φύγει με το δίπλο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ του Αλιντού, στο οποίο όμως αστόχησε κι έτσι οι δύο ομάδες περιορίστηκαν στον έναν βαθμό έκαστη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.