Σκωτία – Αγγλία 1-3: Με ηγέτη τον Μπέλιγχαμ σε ιστορικό φιλικό! (highlights)

Η αγγλία επικράτησε εύκολα της Σκωτίας στο Χάμπτεν Παρκ με 3-1, στο 116ο μεταξύ τους παιχνίδι, 150 χρόνια μετά την πρώτη φορά που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες.

Η Σκωτία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την Αγγλία από τον Νοέμβριο του 1999, όταν τότε είχε επικρατήσει με 1-0 και ήθελε να πάρει τη νίκη στο αρχαιότερο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες!

Η ομάδα του Στίβεν Κλαρκ, μπήκε με ορμή στο παιχνίδι, έδειξε πάθος, είχε ενέργεια, αλλά στα πρώτα 20 λεπτά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ράμσντειλ. Η Αγγλία είχε υπομονή, κυκλοφόρησε σχεδόν δύο λεπτά την μπάλα πριν ο Φόντεν με κοντινή προβολή γράψει το 1-0 για τα «τρία λιοντάρια» μετά από σουτ του Γουόκερ.

Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα έφτασαν και σε δεύτερο γκολ! Ο Ρόμπερτσον απομάκρυνε λανθασμένα τη μπάλα στέλνοντας την επάνω στον Μπέλιγχαμ, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σκωτία δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες και το γκολ ήρθε στο 67. Ο Μαγκουάιρ, στην προσπάθεια του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.

Το τελικό 3-1 ήρθε στο 81, με ασίστ του Μπέλιγχαμ και πλασέ του Κέιν.

Σκωτία: Γκαν, Χίκι(89΄Πάτερσον), Πόρτιους, Χέντρι, Τίρνι(82΄Άρμστρονγκ), Ρόμπερτσον, ΜακΤόμινει, Γκίλμουρ(60΄Ντάικς), ΜακΓκρέγκορ(89΄Τζακ), ΜακΓκιν(82΄Φέργκισον), Άνταμς(59΄ΚΡίστι)

Αγγλία: Ράμσντειλ, Τρίπιερ, Γκεΐ(46΄Μαγκουάιρ), Ντανκ, Γουόκερ, Μπέλιγχαμ(84΄Γκάλαχερ), Ράις, Φίλιπς, Ράσφορντ(71΄Έζε), Κέιν(84΄Γουίλσον), Φόντεν(71΄Σάκα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.