Ιταλία – Αργεντινή:”Finalissima” (pic)

Η πρωταθλήτρια του Euro 2020 Ιταλία θα αναμετρηθεί με την νικήτρια του Κόπα Αμέρικα Αργεντινή στο Λονδίνο τον προσεχή Ιούλιο.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου του επόμενου έτους και θα διεξαχθεί σε ένα γήπεδο του Λονδίνου, το οποίο είναι πιθανό να είναι το Wembley Stadium, το ίδιο μέρος όπου οι Azzurri νίκησαν την Αγγλία μετά από μια τεταμένη διαδικασία των πέναλτι το καλοκαίρι.

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα (15/12) ότι υπέγραψε ένα «ανανεωμένο και διευρυμένο Μνημόνιο Συναντίληψης» με την CONMEBOL, το οποίο φαίνεται να διευρύνει τη σχέση μεταξύ του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και θα διαρκέσει μέχρι το 2028. Οι δύο οργανισμοί θα μοιράζονται επίσης ένα γραφείο στο Λονδίνο, το οποίο θα ανοίξει στα πρώτα στάδια του επόμενου έτους, όπου θα μπορούν να εργαστούν για τη διοργάνωση ποικίλων ποδοσφαιρικών εκδηλώσεων μαζί.

Ο αγώνας μεταξύ Ιταλίας και Αργεντινής έχει το παρατσούκλι «Finalissima» και ζητήθηκε ευρέως από τους οπαδούς μετά την ολοκλήρωση των δύο τουρνουά νωρίτερα φέτος. Άλλα μέρη του Μνημονίου Συνεννόησης επικεντρώνονται στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου βάσης, την ασφάλεια και την ασφάλεια, την προώθηση δεοντολογικών πρακτικών και τη διοργάνωση αγώνων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.