Ροναλντίνιο: “Δεν μετανιώνω για τα πάρτυ, απόρησα με την επιλογή του Μέσι”

Ο Ροναλντίνιο παραδέχεται πως δεν περίμενε ότι ο Μέσι θα μετακομίσει στο Παρίσι, ενώ δεν μετανιώνει για την ζωή του μακριά από τα γήπεδα.

Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λειψία (3-2) κικαι συναντήθηκε με τον καλό του φίλο και παλιό του συμπαίκτη στην Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι. Επίσης συναντήθηκε με τον συμπατριώτη του Νεϊμάρ μετά το τέλος του αγώνα. «Χάρηκα που τους είδα, ξέρω ότι έχουν καλές σχέσεις και ήταν υπέροχο που τους είδα ξανά», είπε στην εφημερίδα Le Parisien. «Όλοι στη Βραζιλία γνωρίζουν την αξία του Νεϊμάρ ακόμα κι αν έχει περάσει περίπλοκες στιγμές. Όταν ο Λέο ήταν στη Βαρκελώνη, γινόταν πολύς λόγος για τα προσόντα του και τα είδα όταν προπονούμασταν μαζί, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι ο Μέσι θα φορούσε τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Νομίζω ότι μπορούν να κερδίσουν το Champions League, όταν έχεις τέτοιους παίκτες είναι δύσκολο να σκεφτείς ότι κάτι σημαντικό δεν μπορεί να συμβεί».

Ο πρώην Βραζιλιάνος επιθετικός πέρασε δυόμισι χρόνια στη Μίλαν πετυχαίνοντας 20 γκολ σε 76 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τρόπαιο κατά την διάρκεια της θητείας του στο Σαν Σίρο. Κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα το 2005, ένα χρόνο πριν κατακτήσει το Champions League με την Μπαρτσελόνα. Κέρδισε δύο πρωταθλήματα στη La Liga με τους Καταλανούς και το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Βραζιλία το 2002.

«Δεν μετανιώνω για το παρελθόν μου, δεν νομίζω ότι θα είχα μια πιο σημαντική και ικανοποιητική καριέρα αν δεν πήγαινα στα πάρτι. Δεν έχω μετανιώσει και είμαι χαρούμενος για όλα. Είμαι τυχερός που μου έδωσε ο Θεός τόσα πολλά και θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό» συνέχισε ο Βραζιλιάνος. Ο Ροναλντίνιο άφησε τη Μίλαν τον Ιανουάριο του 2011 για να πάει στη Φλαμένγκο, όπου παρέμεινε για ενάμιση χρόνο. Στη συνέχεια υπέγραψε για την Ατλέτικο Μινέιρο, τη μεξικανική ομάδα Κερετάρο και τη Φλουμινένσε. Αποσύρθηκε το 2015 αφού σημείωσε 266 γκολ σε 699 αγώνες ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.