Πανδαισία Τελικών στα κανάλια Novasports

Τα κανάλια Novasports θα σας προσφέρουν μια πανδαισία ποδοσφαίρου, με τελικούς Κυπέλλων και Λιγκ Καπ, κάνοντας αρχή από τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Τα κανάλια Novasports θα σας προσφέρουν μια πανδαισία ποδοσφαίρου, με τελικούς Κυπέλλων και Λιγκ Καπ, κάνοντας αρχή από τον τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας.


Όλο το θέαμα, όλη η δράση, η ένταση, το πάθος και οι συγκινήσεις που προσφέρουν οι μεγάλοι τελικοί των Κυπέλλων και των Λιγκ Καπ, είναι στα κανάλια Novasports.


Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα από Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, Βέλγιο και Τουρκία για όλους τους συνδρομητές των καναλιών της NOVA.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 18 Απριλίου, με τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ολλανδίας. Στο «Ντε Κάϊπ» του Ρότερνταμ, ο πανίσχυρος Άγιαξ αντιμετωπίζει την φιλόδοξη Φίτεσε στον τελικό του KNVB BEKER. Ένας σπουδαίος τελικός που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση στις 19.00 από το Novasports4HD.


Και αυτό είναι μόνο η αρχή, με το ποδοσφαιρικό θέαμα να συνεχίζεται αμείωτο.
Την επόμενη Κυριακή, 25 Απριλίου, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε δύο τελικούς.

Πρώτα στις 21.45 ζωντανά στο Novasports3HD, τον τελικό του Αγγλικού Λιγκ Καπ. Η Μάντσεστερ Σίτι πρωτοπόρος της Premier League και στα ημιτελικά του Champions League, κονταροχτυπιέται με την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο που ψάχνει ένα τρόπαιο μετά από καιρό.


Αργότερα την ίδια μέρα στις 21.45 στο Novasports5HD, μια αμφίρροπη αναμέτρηση στον τελικό του Βελγικού Κυπέλλου με την Σταντάρ Λιέγης απέναντι στην Γκενκ.


Μετά το Πάσχα, στις 13 Μαΐου, από το Novasports1HD, σειρά παίρνει ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας. Το ζευγάρι του, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό μιας και στα ημιτελικά αναμετρώνται η Βέρντερ Βρέμης με την Λειψία και η Μπορούσια Ντόρτμουντ με την μεγάλη έκπληξη του θεσμού φέτος την Χόλσταϊν Κίελ που απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου.

Πέντε ημέρες μετά, στις 18 Μαΐου, στις 20.45 από το Novasports1HD, ο τελικός του Τουρκικού Κυπέλλου με την Μπεσίκτας να κοντράρεται με την Αντάλιασπορ.


Και το μεγάλο φινάλε μία ημέρα μετά, στις 19 Απριλίου με τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, που αυτή την στιγμή βρίσκεται την φάση των προημιτελικών. Ανάμεσα στις διεκδικήτριες βρίσκονται οι Παρί Σεν Ζερμέν, Λυών και Μονακό.

Όλη η μαγεία των μεγάλων τελικών στα κανάλια Novasports.
Αναλυτικά οι μεταδόσεις των τελικών:

Κυριακή 18 Απριλίου Ολλανδικό Κύπελλο Άγιαξ-Φίτεσε 19.00 Novasports4HD


Κυριακή 25 Απριλίου Αγγλικό Λιγκ Καπ Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ 18.30 Novasports3HD


Κυριακή 25 Απριλίου Βελγικό Κύπελλο Σταντάρ Λιέγης-Γκενκ 21.45 Novasports5HD

Πέμπτη 13 Μαϊου Γερμανικό Κύπελλο TBC TBC Novasports1HD


Τρίτη 18 Μαϊου Τουρκικό Κύπελλο Μπεσίκτας-Αντάλιασπορ 20.45 Novasports1HD

Τετάρτη 19 Μαϊου Γαλλικό Κύπελλο TBC TBC Novasports1HD


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.