Άρης: Με Χάιντουκ αντί Γαλατασαράι


Από χίλια κύματα πέρασε η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα του Άρη με την Γαλατασαραϊ, για την οποία βρέθηκε τελικά η 3η Ιουλίου ως ημερομηνία διεξαγωγής του.

Ωστόσο για μία ακόμη φορά τα γεγονότα διέψευσαν τους πάντες καθώς εξαιτίας ενός απρόοπτου προβλήματος, οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων υποχρεώθηκαν να ανακοινώσουν την ακύρωση του αγώνα.

Οι παράγοντες του Άρη κινήθηκαν άμεσα και η ομάδα τους θα αγωνιστεί με την Χάϊντουκ, αλλά είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ημερομηνία και ο αγώνας να γίνει μία μέρα αργότερα, δηλαδή στις 4 Ιουλίου, αντί για τις 3 του μήνα που ήταν προγραμματισμένη η αναμέτρηση με την Γαλατά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άρης στην Αυστρία, δίνει το πρώτο φιλικό (όλοι οι αγώνας θα καλυφθούν ζωντανά από τα κανάλια Novasports) με τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη 1 Ιουλίου (Novasports4HD στις 19.00), ενώ την Τετάρτη 7 Ιουλίου, οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Λοκομοτίβ Μόσχας (Novasports3HD στις 20.00).

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, υπάρχει σκέψη για την διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού στο «Κλ. Βικελίδης», στις 14 Ιουλίου, μια εβδομάδα πριν την αναμέτρηση του Καζακστάν με την Αστάνα για τον πρώτο αγώνα του β΄ προκριματικού γύρου στο νεοσύστατο UEFA Europa Confernce League.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.