Τζιόλης: «Απολαμβάνω το ποδόσφαιρο»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την έως τώρα παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο διεθνής μέσος ευχαρίστησε τους φιλάθλους της κυπριακής ομάδας για την στήριξη που του παρέχουν και αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση με την Αγία Νάπα για το πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Τζιόλης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ: «Τη Δευτέρα παίζουμε με την Αγία Νάπα, είναι ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος, στο οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μπούμε στο γήπεδο με πολλή διάθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι αν κάνουμε αυτό σε μεγάλο βαθμό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί θα είναι ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο. Έχω δει ότι υπάρχουν κάποιοι παίκτες αξιόλογοι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομάδες που υπολείπονται σε ποιότητα και υπάρχει μία διαφορά με τις λεγόμενες πιο μεγάλες ομάδες. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι αφοσιωμένος και κοιτάω τους στόχους της ομάδας μου, σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε στο γήπεδο και να κερδίζουμε. Νομίζω ότι ως τώρα τα πάω μια χαρά. Νομίζω ότι είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις που ήρθα εδώ. Το απολαμβάνω και χαίρομαι που έχουμε τέτοιους οπαδούς, με στηρίζουν μέσα στο γήπεδο και μου δίνουν ένα κίνητρο παραπάνω να κερδίζουμε».

Και συμπλήρωσε για τους φιλάθλους της ομάδας: «Μου έχει κάνει σίγουρα εντύπωση το πόσο κοντά είναι στην ομάδα, ο ενθουσιασμός τους και το πάθος τους για την ομάδα. Είναι ευχής έργον για έναν παίκτη να έχει τέτοιους οπαδούς να τον στηρίζουν μέσα και έξω από το γήπεδο, στην καθημερινότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.