Γιοβάνοβιτς: “Στα ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί”

Την αναγκαιότητα της νίκης στον αγώνα με την Ανόρθωση, εξήγησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Πέμπτη.

Την αναγκαιότητα της νίκης στον αγώνα με την Ανόρθωση, εξήγησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε την Πέμπτη. Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε και στα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει εν όψει του ντέρμπι.
 
“Το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι σημαντικό. Πάντα τα μεταξύ μας παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν υπάρχουν φαβορί και πολλές φορές η νίκη κρίνεται στις λεπτομέρειες. Eχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, όμως πρέπει να κερδίσουμε. Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί και θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας που θα έρθει στο γήπεδο. Ο Μποαβεντούρα είναι πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής αφού αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λίγκ. Εχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον αντικαταστήσουν όπως οι Αλεξάνδρου και Ηλία.
 
Εχει τεράστια διαφορά οι αγώνες του πρωταθλήματος απο αυτούς των ομίλων, τόσο στο τρόπο προετοιμασίας όσο και στην ποιότητα των γηπέδων που αγωνιζόμαστε, αλλά και άλλα. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορείς να υποβαθμίζεις παιχνίδια πρωταθλήματος. Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να παίζουμε σε του ρυθμό. Τονίζω και πάλι, λοιπόν, ότι είναι αναγκαίο να είμαστε σοβαροί σε όλα τα ματς”, τόνισε ο Σέρβος προπονητής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.