Οκκάς: «Θέλει προσοχή η ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εμφανίστηκε ο Γιάννης Οκκάς.

Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εμφανίστηκε ο Γιάννης Οκκάς. Ο διεθνής Κύπριος επιθετικός τόνισε πως το «όπλο» του «Δικέφαλου» του Βορρά στις αναμετρήσεις με τους Ρώσους για το Europa League, θα είναι η Τούμπα. Ο Οκκάς μίλησε στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά».

Αρχικά, ο έμπειρος επιθετικός τόνισε: «Μπορεί η ΤΣΣΚΑ να είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, όμως φαντάζομαι ότι και ο ΠΑΟΚ δεν θα παραδοθεί. Ούτως ή άλλως ο “Δικέφαλος” είναι ικανός μέσα στην Τούμπα να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα. Αν λοιπόν πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εντός έδρας, όλα είναι πιθανά. Τακτικά νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξει να καλύψει πρώτα τα νώτα του. Να είναι συμπαγής αμυντικά και να βασιστεί στο σύνολο. Απέναντί του θα βρεθεί μια ομάδα που δε συγχωρεί τα λάθη. Η ΤΣΣΚΑ μπορεί ανά πάσα στιγμή να σου κάνει τη ζημιά και αυτό αποδείχτηκε με μας το καλοκαίρι. Δεν είναι τυχαία η περυσινή της πορεία στο Champions League, που έφτασε ως τα προημιτελικά, ούτε φυσικά τα φετινά της αποτελέσματα, όπου στους ομίλους έκανε περίπατο.

Όσον αφορά σα τα δυνατά σημεία της ΤΣΣΚΑ, ο Οκκάς δήλωσε: «Το μεγάλο τους όπλο είναι η μεσοεπιθετική τους γραμμή. Από τη μέση και μπροστά είναι πραγματικά φωτιά. Δεν… ξέρεις ποιον να πρωτομαρκάρεις και που να στρέψεις την προσοχή σου. Ο ποδοσφαιριστής που με ενθουσίασε περισσότερο απ’ όλους είναι ο Βάγκνερ Λαβ. Τρομερός παίκτης, με φοβερές ικανότητες, τεχνίτης, γρήγορος, επικίνδυνος. Οι άλλοι δύο που ξεχώρισα ιδιαίτερα είναι αυτοί που μας έβαλαν τα δύο γκολ στον πρώτο αγώνα στη Μόσχα, ο Τόσιτς και ο Ντούμπια».

Τέλος, για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ που ξεχώρισε φέτος, ο πρώην παίκτης της ομάδας υπογράμμισε: «Νομίζω ότι ο αγώνας με τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη ήταν από τους πιο ιδιαίτερους. Ο ΠΑΟΚ έκανε εκεί μια εμφάνιση παλικαρίσια και πήρε μια σπουδαία και ιστορική πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.