Ανακοίνωσε Ζαϊρί-Μακρή η Ανόρθωση

Την απόκτηση των Ζαουάντ Ζαϊρί και Γιώργου Μακρή ανακοίνωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της Ανόρθωσης.

Την απόκτηση των Ζαουάντ Ζαϊρί και Γιώργου Μακρή ανακοίνωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της Ανόρθωσης. Η κυπριακή ομάδα προχώρησε στην απόκτηση των δυο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στο ελληνικό πρωτάθλημα, μαζί με τη λύση της συνεργασίας με τον Νεμάνια Βουτσίτσεβιτς. Οι δυο παίκτες αποκτήθηκαν ως το καλοκαίρι, με τον Μαροκινό να είναι ελεύθερη μετεγγραφή και τον Έλληνα μέσο δανεικός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της κυπριακής ομάδας: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νεμάνια Βουτσίσεβιτς. Η Ανόρθωσις εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Επίσης, ανακοινώνεται η σύναψη συνεργασίας με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή Γιώργο Μακρή. Ο Μακρής είναι 27 χρονών, με προϋπηρεσία στη Σούπερ Λιγκ στην Ελλάδα, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Ατρόμητο Αθηνών. Ξεκίνησε τη καριέρα του στον ΠΑΟΚ ενώ διακρίθηκε πέρσι με 27 παρουσίες στην Σούπερ Λιγκ με την ομάδα της Κέρκυρας.

Όντας 1,87 ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος αλλά και σε θέση αμυντικού και διακρίνεται για τη δύναμη και το πάθος του. Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στη μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.