Φεύγει ο Κρόιφ, ήρθε ο Χόφλαντ

Μέχρι το τέλος της σεζόν θα κρατά τα ηνία της ΑΕΚ Λάρνακας ο Ζόρντι Κρόιφ, καθώς ο ίδιος δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον κυπριακό σύλλογο.

Μέχρι το τέλος της σεζόν θα κρατά τα ηνία της ΑΕΚ Λάρνακας ο Ζόρντι Κρόιφ, καθώς ο ίδιος δεν επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον κυπριακό σύλλογο. Ο Ολλανδός έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μακριά από την Κύπρο, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να ψάχνει και να βρίσκει στο πρόσωπο του Κέβιν Χόφλαντ το νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Η ανακοίνωση για τον Κρόιφ:

H ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινώνει ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Jordi Cruiff έχει εκφράσει την επιθυμία του όπως υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα του εξωτερικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2012-13). Φυσικά, μέχρι και το τέλος αυτής της αγωνιστικής περιόδου θα παραμείνει κανονικά στα καθήκοντα του ως επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας μας.

Παρόλο που η επίσημη ΑΕΚ έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες προσπάθειες ώστε ο Jordi Cruijff να παραμείνει στην ομάδα για ακόμη ένα χρόνο, εντούτοις ο Ολλανδός τεχνικός διευθυντής παραμένει αμετάκλητος στην απόφαση του κάτι που αντιλαμβανόμαστε και σεβόμαστε απόλυτα.

Ο Jordi Cruijff είναι ο αρχιτέκτονας της αναδιοργάνωσης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας τα τελευταία δύο χρόνια ενώ έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχίες της ομάδας στο συγκεκριμένο διάστημα. Πλέον ο στενός δεσμός σύνδεσης Jordi Cruijff-AEK αλλά και οι άριστες σχέσεις των δύο πλευρών επιτρέπουν σε κάθε μελλοντική συνεργασία των δύο πλευρών.

Η Ε.Ε της ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Jordi Cruijff για την συνεισφορά του στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια και του εύχεται ότι καλύτερο με την νέα του ομάδα την καινούργια αγωνιστική περίοδο”.

Η ανακοίνωση για τον Χόφλαντ:

“Η Ε.Ε της ΑΕΚ Λάρνακας ανακοινώνει ότι ο αρχηγός της ομάδας μας, Kevin Hofland αναλαμβάνει καθήκοντα βοηθού τεχνικού διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Η προσωπικότητα του, οι ποδοσφαιρικές εμπειρίες που κουβαλάει με την μακρόχρονη του παρουσία σε ψηλό επίπεδο αλλά και οι γνώσεις του είναι εχέγγυα για σημαντική συνεισφορά στον προγραμματισμό της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου αλλά για την προσπάθεια που γίνεται για πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Κύπρου.

Η Ε.Ε της ΑΕΚ Λάρνακας συγχαίρει τον Kevin Hofland για τα νέα του καθήκοντα και του εύχεται ότι καλύτερο τόσο σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.