Κόντρα στον Γερμανό Στούμπερ συνεχίζει στο Singapore Smash ο Γκιώνης

Από μία κορυφαία δύναμη της παγκόσμιας επιτραπέζιας αντισφαίρισης προέρχεται ο προσεχής αντίπαλος του Παναγιώτη Γκιώνη στο τουρνουά Smash της Σιγκαπούρης, που είναι σε εξέλιξη από την Τρίτη 07/03.

Ο πρωταθλητής μας είχε ρεπό σήμερα Τετάρτη, έριξε το βάρος στην προπόνηση και πολύ νωρίς αύριο 09/03 το πρωί για ώρες Ελλάδας τίθεται αντιμέτωπος με τον Γερμανό Κέι Στούμπερ. O αγώνας είναι για τον 2ο προκριματικό γύρο του απλού ανδρών, αρχίζει στις 06:20 Ελλάδας (12:20 τοπική) και θα έχει ζωντανή μετάδοση από το τραπέζι 3 στο λινκ LIVE! | T3 | Qualifying Day 3 | Singapore Smash 2023 | Session 1. Ο Γκιώνης (νούμερο 91 αυτή τη βδομάδα στην παγκόσμια κατάταξη) πέρασε στους «32» αποκλείοντας με 3-2 σετ τον Ουκρανό Γιάροσλαβ Ζμουντένκο, 2ο φαβορί του ταμπλό των προκριματικών και τώρα αντιμετωπίζει έναν εξαιρετικό νεαρό αθλητή (νούμερο 142 στο ranking list) με στόχο να πάει στους «16» και στο καθοριστικό ματς για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του αγωνίσματος.

Ο Γκιώνης είχε κάνει χτες Τρίτη πρεμιέρα στο Singapore Smash, αλλά ο αντίπαλός του στον 2ο γύρο θα έβγαινε σήμερα Τετάρτη. Ο Στούμπερ ήταν φαβορί απέναντι στον Μάρκος Μαδρίντ από το Μεξικό και το επιβεβαίωσε με σκορ 3-0 σετ για να περάσει στους «32» των προκριματικών (11-7, 11-7, 11-6). Στα 21 του χρόνια είναι ο Γερμανός και το 2021 στην Κροατία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής Ευρώπης στο απλό εφήβων. Δεν βρίσκεται ακόμα ανάμεσα στα πρώτα ονόματα της πατρίδας του, αλλά είναι σταθερά εξελίξιμος, άκρως επικίνδυνος και σίγουρα ο πολύπειρος Έλληνας αμυντικός θα πρέπει να επιστρατεύσει ποιότητα και εμπειρία για να φτάσει στη νίκη. Πάνω από τη βάση του ταμπλό είναι ο Τσέχος Τόμας Πολάνσκι και ο Ινδός Σεχίτ Σουραβατζούλα κι αν ο Γκιώνης προχωρήσει στον επόμενο γύρο τότε θ’ αντιμετωπίσει τον νικητή από τη μεταξύ τους αναμέτρηση.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.