Δακρυσμένη Πρεβολαράκη: «Δεν έχω καμία δικαιολογία, συγγνώμη σε όσους απογοήτευσα» (vid)

Δεν χρειάζονται δάκρυα... Η Μαρία Πρεβολαράκη αποκλείστηκε νωρίς στο Τόκιο και στις δηλώσεις της ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της δημόσιας τηλεόρασης η Μαρία Πρεβολαράκη μετά τον αποκλεισμό της από το Ολυμπιακό τουρνουά πάλης:

«Δυστυχώς ήταν ένας απογοητευτικός αγώνας για μένα. Δεν έχω καμία δικαιολογία, σήμερα δεν ήταν η μέρα μου. Τί να πω, συγγνώμη σε όσους με πίστεψαν, με βοήθησαν και τους απογοήτευσα. Θα προσπαθήσω την επόμενη τριετία μέχρι την επόμενη Ολυμπιάδα, και μετά θα σταματήσω. Και το να βρεθώ εδώ ήταν σίγουρα μία μεγάλη υπόθεση για εμένα αλλά αυτή την φορά ήταν ευκαιρία. Είχα μία πολύ καλή κλήρωση, πρώτο ματς με μία αθλήτρια από το Εκουαδόρ την οποία είχα κερδίσει στο Παγκόσμιο. Πίστευα ότι θα κέρδιζα αυτό το ματς αλλά ίσως η αυτοπεποίθηση με απογοήτευσε. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο ότι ξεκίνησε καλύτερα η αντίπαλος ,παίρνοντας πόντους. Μετά ανοίχτηκα περισσότερο από ότι πρέπει, δεν ήμουν τόσο φυλαγμένη και έβρισκε η αντίπαλος κενά να παίρνει κι άλλους πόντους.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.