Σκουρτόπουλος: "Ο Σλούκας έρχεται Τετάρτη και κρίνεται τη Δευτέρα"

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε μετά τη νίκη επί της Ιορδανίας και αναφέρθηκε στην περίπτωση του γκαρντ της Φενερμπαχτσέ ξεκαθαρίζοντας πως θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Δημοσίευση: 24/08/2019 - 17:59
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε μετά τη νίκη επί της Ιορδανίας και αναφέρθηκε στην περίπτωση του γκαρντ της Φενερμπαχτσέ ξεκαθαρίζοντας πως θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι ρυθμού, όπως θέλαμε, μετά από ένα πολύ κοπιαστικό ταξίδι, προκειμένου να έχουμε μια καλύτερη προσαρμογή στις συνθήκες της χώρας. Είμαστε σε καλό δρόμο, είδαμε αρκετά πράγματα, μοιράσαμε το χρόνο και θέλουμε να δούμε τα επόμενα φιλικά, ώστε η ομάδα να πάει στη Ναντζίνγκ στο μέγιστο δυνατό βαθμό ετοιμότητας».

Εν συνεχεία, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός εξήγησε αναφορικά με τον διεθνή γκαρντ Κώστα Σλούκα: «Ο Σλούκας θα ταξιδέψει την Τρίτη για τη Ναντζίνγκ και θα μας συναντήσει εκεί. Το βράδυ της Τετάρτης θα είναι εκεί, εμείς θα είμαστε λίγες ώρες νωρίτερα στην πόλη, συνεπώς από την Πέμπτη θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας.

Τη Δευτέρα θα είμαστε 100% σίγουροι μετά την τελική εξέταση και θεωρούμε πως μετά από κάποιες προπονήσεις θα καταφέρει να συνεισφέρει στην ομάδα με το ταλέντο που έχει και τον περιμένουμε.

Αυτό δεν σταματά ότι συνεχίζουμε για την καλύτερη δυνατή επιλογή των παικτών, μέχρι τις 30 Αυγούστου που πρέπει να δηλώσουμε τη δωδεκάδα. Πιστεύω πως θα έχουμε βγάλει τα κατάλληλα συμπεράσματα για την καλύτερη δυνατή δωδεκάδα. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και υπάρχει συναγωνισμός για το καλό της Εθνικής».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ιορδανίας Τζόζεφ Στίμπινγκ, τόνισε: «Ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία για την Ιορδανία να αντιμετωπίζει μια τόσο δυνατή ομάδα όπως η ελληνική. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα 4-5 λεπτών, αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Απέναντι σε δυνατές ομάδες, όπως η Ελλάδα δεν μπορείς να μείνεις κοντά στο σκορ αν δεν έχεις διάρκεια, που έχει τόσους μεγάλους παίκτες. Επιτρέψαμε πολλά μεγάλα σερί στον αντίπαλο και δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά στο σκορ».