Τακιανός: «Ήταν καλή εμφάνιση, τα παιδιά δίνουν τα πάντα!»

Οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού για την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του δεύτερου ημιτελικού του Super Cup.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 77-64, οι «πράσινοι» έστειλαν την ομάδα του Φώτη Τακιανού στον «μικρό» τελικό του Super Cup με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Μάλιστα ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» σχολίασε το αποτέλεσμα του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ στάθηκε στην καθημερινή βελτίωση της ομάδας μέσα από προπονήσεις και αγώνες.

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε στοιχεία από την περσινή μας ομάδα. Κυρίως την ομαδικότητά μας, την υψηλή απόδοση στην άμυνα μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο σε επίθεση και άμυνα.

Ήταν καλή η εμφάνιση μας. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι θα ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλο το 40λεπτο. Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε ανταγωνιστικοί και κοντά στο σκορ, με ένα τρίποντο στο τέλος πήγε στο +5.

Είμαστε μια ομάδα που βελτιώνεται μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες, ώστε να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα παιδιά δίνουν τα πάντα. Πρέπει να το κρατήσουμε αυτό και να δουλέψουμε για να μην έχουμε απλώς καλές εμφανίσεις, αλλά και αποτελέσματα», είπε ο Έλληνας κόουτς αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.