Νικολοπούλου και Μπαλτά για τον τελικό

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας, των ομάδων που θα διεκδικήσουν το Κύπελλο στον τελικό (24/3, 15:00) στο μπάσκετ γυναικών έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι

Ο Ολυμπιακός και η Νίκη Λευκάδας είναι οι ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες στον τελικό (24/3, 15:00) στο Final 4 του Κυπέλλου στο μπάσκετ γυναικών που γίνεται στα Χανιά, στο κλειστό Κλαδισού. 
Σε δηλώσεις που καταχωρήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ., η πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Αγγελική Νικολοπούλου, είπε: «Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε για να κατακτήσουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς για φέτος, το Κύπελλο. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένες στο γήπεδο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η Νίκη Λευκάδας είναι μια καλή ομάδα και τη σεβόμαστε. Εμείς, ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητικού τιμ και να δώσουμε τα πάντα στο παρκέ για να πάρουμε το τρόπαιο».
Από την πλευρά της Νίκης Λευκάδας η Ανθή Μπαλτά είπε: «Είναι μεγάλη τιμή για την Νίκη Λευκάδας που θα αγωνιστεί στον τελικό του Final Four. Το παιχνίδι σίγουρα είναι δύσκολο, δεν είμαστε το φαβορί, αλλά σίγουρα δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς άγχος, καθώς θεωρώ ότι είμαστε μια πετυχημένη ομάδα. Πάμε να ευχαριστηθούμε και να χαρούμε τον αγώνα».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.