Νοτσιόνι: «Να μείνουμε ζωντανοί απέναντι στον Ολυμπιακό»

Την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ολυμπιακό τόνισε ο Αντρές Νοτσιόνι, ο οποίος είπε ότι η ομάδα του πρέπει να νικήσει τους «ερυθρόλευκους» για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης απ' το ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα.

Την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ολυμπιακό τόνισε ο Αντρές Νοτσιόνι, ο οποίος είπε ότι η ομάδα του πρέπει να νικήσει τους «ερυθρόλευκους» για να μείνει στο κόλπο της πρόκρισης απ’ το ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα. Μετά το παιχνίδι της Παρασκευής οι Βάσκοι θα αντιμετωπίσουν τη Φουενλαμπράδα για το κύπελλο Ισπανίας, γεγονός που δεν αγχώνει, ωστόσο, τον διεθνή φόργουορντ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή η εβδομάδα είναι μία ακόμη δύσκολη για εμάς: Αρχικά πρέπει να φανούμε πολύ καλοί απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε ζωντανοί στη διεκδίκηση της πρόκρισης, στον 5ο όμιλο, της Ευρωλίγκας και εν συνεχεία να προκριθούμε έναντι της Φουενλαμπράδα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ισπανίας».

Για τους δύο δυνατούς αγώνες σε διάστημα 48 ωρών:
«Έχουμε συνηθίσει. Το σημαντικό είναι να πιάσουμε υψηλή απόδοση την Παρασκευή για να είμαστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση την Κυριακή, όταν αγωνιζόμαστε για το κύπελλο. Ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό την Παρσκευή θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε μία ακόμη νίκη την Κυριακή, από τη στιγμή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αγώνα με τον αγώνα. Πρέπει να βελτιώνεσαι και να προοδεύεις αγώνα με τον αγώνα».

Για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα:
«Αυτό είναι η πιο επικίνδυνη στιγμή να βρεις απέναντί σου τον Ολυμπιακό. Μπορεί να μας πιάσει στον ύπνο. Προτιμώ να ερχόταν εδώ ο Ολυμπιακό χωρίς ούτε μία ήττα και στο καλύτερο επίπεδο απόδοσής του παρά τώρα που έρχεται σε μία στιγμή που όλοι χρειάζονται ένα θρίαμβο και δεν έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη. Προσωπικά, με ανησυχεί περισσότερο αυτή η ομάδα, στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα από το να ήταν αήττητη στον όμιλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.