Πασκουάλ: «Δεν μας παρασέρνει η βαριά ήττα του Ολυμπιακού»

Σαν την πιο δύσκολη έδρα της Ευρώπης χαρακτήρισε το ΣΕΦ ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως η ήττα του Ολυμπιακού από τη Μιλάνο είναι πλασματική και δεν πρόκειται να τους αποπροσανατολίσει.
Δημοσίευση: 15/01/2014 - 13:24

Σαν την πιο δύσκολη έδρα της Ευρώπης χαρακτήρισε το ΣΕΦ ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως η ήττα του Ολυμπιακού από τη Μιλάνο είναι πλασματική και δεν πρόκειται να τους αποπροσανατολίσει εν όψει της δύσκολης αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Ευρώπης.
«Δεν μας παρασέρνει η βαριά ήττα του Ολυμπιακού. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ήταν η μοναδική ήττα του Ολυμπιακού αυτή που γνώρισε την περασμένη εβδομάδα. Είναι από αυτά τα στραβοπατήματα που μπορεί να συμβούν σε μια ομάδα σε μία τόσο μεγάλη σεζόν. Είμαι σίγουρος πως την Πέμπτη θα δούμε το καλό πρόσωπο της ομάδας που κατέκτησε τους δύο τελευταίους τίτλους στην Ευρωλίγκα. Ίσως πρόκειται για την πιο δύσκολη έδρα της Ευρώπης.
Έχουμε καλή ψυχολογία και βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση μετά από δύο νίκες. Είμαστε σε καλή θέση στον όμιλο, αλλά γνωρίζουμε καλά πως όλα μπορούν πολύ γρήγορα να ανατραπούν. Γι' αυτό θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να χρησιμοποιήσουμε αυτό το ματς για να τονώσουμε κι άλλο την αυτοπεποίθησή μας»