Για τη δεύτερη νίκη στη Γαλλία

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα (21:45 Novasports1HD).

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα (21:45 Novasports1HD). Οι “πράσινοι” προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, στην πρεμιέρα της Euroleague και θέλουν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη επιτυχία τους στη διοργάνωση, στο “Αστρομπάλ”. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και αποφάσισε να αφήσει στην Αθήνα τον Νίκο Παππά, ο οποίος υστερεί σε αγωνιστικό ρυθμό, σύμφωνα με το τεχνικό επιτελείο. Από την άλλη πλευρά, οι Γάλλοι θα παραταχθούν χωρίς τον Τεό Μαλεντόν και τον Άντριαν Πέιν, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στο “τριφύλλι”. 

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων σε επίπεδο Euroleague. Κατά το παρελθόν οι δυο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί σε επίπεδο κυπέλλου πρωταθλητριών, με τους “πράσινους” να μετρούν τρεις νίκες. Επί γαλλικού εδάφους, το “τριφύλλι” μετράει δυο νίκες σε ισάριθμα ματς. Το 1996 είχε επικρατήσει με 80-74 και το 2001 με 92-86. Ο Παναθηναϊκός έχει αντιμετωπίσει συνολικά δώδεκα γαλλικές ομάδες και μετράει τριάντα νίκες και 14 ήττες. Σε επίπεδο Euroleague, οι “πράσινοι” μετρούν δέκα νίκες σε ισάριθμα ματς. Το “τριφύλλι” έχει έξι νίκες επί της Ορτέζ, την οποία έχει αντιμετωπίσει συνολικά 14 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, δυο επί της Ροάν και δυο επί της Νανσί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Πέμπτη 10/10
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν Μονάχου 20:00
Ερυθρός Αστέρας-Φενέρμπαχτσε 20:00
Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός 21:45
Ρεάλ Μαδρίτης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 22:00

Παρασκευή 11/10
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μπαρτσελόνα 20:00
Χίμκι-Μπασκόνια 20:00
Αναντολού Εφές-Άλμπα Βερολίνου 20:30
Ολυμπιακός-Βαλένθια 21:30
Αρμάνι Μιλάνο-Ζαλγκίρις 21:45


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.