Φοβερή ανατροπή και νίκη για Μπάμπεργκ (video)

Από το -26 επέστρεψε η Μπάμπεργκ για να πάρει τελικά τη νίκη στη Γερμανία επί της Μπαρτσελόνα με 84-81.

Από το -26 επέστρεψε η Μπάμπεργκ για να πάρει τελικά τη νίκη στη Γερμανία επί της Μπαρτσελόνα με 84-81. 


Διαβάστε το 6ο τεύχος του περιοδικού Super Euroleague με αποκλειστικά θέματα που αφορούν την Ευρωλίγκα

Από την αρχή η Μπαρτσελόνα μπήκε αποφασισμένη να επιβάλει το ρυθμό της, κάτι που κατάφερε στον απόλυτο βαθμό, πιάνοντας την καλύτερη φετινή απόδοσή της. Είναι ενδεικτικό πως τελείωσε το πρώτο δεκάλεπτο πετυχαίνοντας 38 πόντους, δεχόμενη μόνο 12, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι ήταν ασταμάτητη: με 12/14 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 5/5 βολές, οι παίκτες του Σίτο Αλόνσο μοίρασαν 13 ασίστ κι έκαναν μόλις ένα λάθος. Σε αυτή την απίθανη εμφάνιση η ομάδα του Τρινκέρι δεν είχε κάτι να αντιπαρατάξει.

Παρόλα αυτά στο δεύτερο δεκάλεπτο, η Μπάμπεργκ, η οποία κατ’ εξαίρεση αγωνίστηκε στη Νυρεμβέργη κι όχι στη φυσική έδρα της, έβγαλε αντίδραση, βρίσκοντας πόντους από τον Ντορέλ Ράιτ, αλλά και βελτιώνοντας κατά πολύ την άμυνά της. Με καλάθι του Μίτροβιτς στην τελευταία κατοχή του ημιχρόνου, πήγε στα αποδυτήρια στο -12, 37-49 έχοντας επιμέρους σκορ 25-11 στη δεύτερη περίοδο. 

Η επίθεση των Γερμανών συνέχισε να λειτουργεί καλά και στην τρίτη περίοδο, με τους γηπεδούχους να πλησιάζουν στους 4 στο 3ο λεπτό (62-66). Οι παίκτες του Αλόνσο συνέχισαν να κρατούν το προβάδισμα, αλλά το μομέντουμ είχε πια αλλάξει. Η Μπάμπεργκ πέρασε μπροστά με καλάθι του Ράιτ με 4 λεπτά να απομένουν για το τέλος (75-74) ενώ με έξι πόντους του Νίκου Ζήση, οι Γερμανοί προηγήθηκαν 84-81 για να αντέξουν στο φινάλε και να πάρουν τη μεγάλη νίκη, που τους έφερε στο 4-3, αφήνοντας τους Καταλανούς στο 2-5. 

Ο Ράιτ με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τους 17 πόντους και τα 6 ριμπάουντ του Σάντερς να μη φτάνουν στην ομάδα του Σίτο Αλόνσο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.