Κατσικάρης: «Κάναμε πολύ καλή δουλειά» (video)

Ο Φώτης Κατσικάρης έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη επί των Φιλιππίνων και την προσπάθεια των παικτών του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Ο Φώτης Κατσικάρης έμεινε ευχαριστημένος από τη νίκη επί των Φιλιππίνων και την προσπάθεια των παικτών του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, γιατί οι Φιλιππίνες μπορούν να γυρίσουν το ματς σε λίγα λεπτά. Είχαμε προετοιμάσει την άμυνά μας για να αντιμετωπίσει τέσσερις κοντούς παίκτες και τον Μπλατς. Πιστεύω πως κάναμε πολύ καλή δουλειά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πέρα από κάποια διαστήματα. Γενικά ελέγξαμε το ρυθμό. Στην επίθεση είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιζε στο όριο του φάουλ, αλλά εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι και το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Γι’ αυτό συγχαίρω τους παίκτες μου», ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για το ματς απέναντι στο Πουέρτο Ρίκο που ακολουθεί:
«Το Πουέρτο Ρίκο είναι μια ομάδα με παράδοση στο Μουντομπάσκετ. Εμείς περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αύριο. Θα πρέπει ξανά να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.