“Καίει” τον ΠΑΟΚ το φύλλο αγώνα

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιάκό.

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιάκό. Οι διαιτητές Χριστοδούλου, Φούφης και Σταματόπουλος έγραψαν τα πάντα στο φύλλο αγώνα και πλέον η ΚΑΕ απειλείται με ποινή 1-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Την ίδια ώρα οι αστυνομικές Αρχές προχωρούσαν σε 17 συλλήψεις στο κλειστό της Πυλαίας.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα γράφει: «Πριν την έναρξη του αγώνα έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μερικοί αναπτήρες, δύο μπαταρίες, δύο κροτίδες ήχου και καπνού και έγινε η πρώτη έγγραφη προειδοποίηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Στο 6.51 πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου έπεσε μπουκάλι με νερό στον πάγκο του Ολυμπιακού χωρίς τραυματισμό και έγινε η δεύτερη έγγραφη προειδοποίηση και ανακοίνωση. 4.55 πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου έπεσε ένα μπουκάλι με νερό και αναπτήρες στο πάγκο του Ολυμπιακού.

Στο 3.07΄του ίδιου δεκαλέπτου έγινε τρίτη έγγραφη προειδοποίηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα λόγω ρίψεως πολλαπλών αντικειμένων (αναπτήρες, κέρματα, καφέδες, πέτρα). Ο κύριος Χριστοδούλου διέταξε προσωρινή διακοπή και πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια δέχτηκε αναπτήρα στο κεφάλι που του προκάλεσε έντονο πόνο και οίδημα διαμέτρου 4ων εκατοστών. Βάλαμε πάγο στο κεφάλι του και τον εξέτασε ο κομισάριος γιατρός του αγώνα (κύριος Μούστος). Σε 15 λεπτά μπορούσε να συνεχίσει με την προϋπόθεση να φύγουν οι φίλαθλοι από το γήπεδο. Η αστυνομία ζήτησε χρόνο για να τους απομακρύνει χωρίς βία και με τη συμμετοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Η συνολική διακοπή κράτησε 2 ώρες και 5 λεπτά.

Αφού απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι ο αγώνας συνεχίστηκε από το σκορ (37-47). Στη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν τα εξής: Πρώτο δεκάλεπτο (9.08) «Είναι Π… όλων των γαύρων οι μάνες» (10 φορές). Δεύτερο δεκάλεπτο (8.10) «Π… γιε Παπαλουκά» (7 φορές). (7.45) «Γ… ο Θρύλος και ο Πειραιάς». (3.40) «Γαύροι μ… γ… τον Πειραιά»».

.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.