«Η πίεση στον Πανιώνιο, για μας η ευκαιρία»

Μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευθεί το άγχος του Πανιωνίου μπροστά στο κοινό του και να πάρει νίκη παραμονής θα έχει ο ΚΑΟΔ, όπως τόνισε ο Έρικ Άτκινς.

Μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευθεί το άγχος του Πανιωνίου μπροστά στο κοινό του και να πάρει νίκη παραμονής θα έχει ο ΚΑΟΔ, όπως τόνισε ο Έρικ Άτκινς.


Ο Αμερικανός έγραψε στον ΕΣΑΚΕ:


«Μπήκαμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, τώρα θα κριθούν όλα, τώρα θα πρέπει να φανούμε δυνατοί για να εκπληρώσουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλο από την εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία.


Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Σας είχα γράψει ότι ήταν άδικο που δεν πήραμε κάτι παραπάνω από απλά καλές εμφανίσεις στους αγώνες μας με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, όμως η δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις βγήκε στον αγώνα με τον Κόροιβο. Νομίζω ότι η εμφάνισή μας ήταν ακόμα καλύτερη κι από αυτή κόντρα στο Ρέθυμνο και είναι πολύ θετικό ότι η ομάδα αντέδρασε εξαιρετικά παρότι είχε την πίεση του αποτελέσματος.


Λειτουργούμε πλέον πολύ σωστά στο γήπεδο για μεγαλύτερη διάρκεια σε έναν αγώνα και αυτό πρέπει να διατηρήσουμε. Κλειδί πλέον θεωρώ ότι θα είναι η σταθερότητα σε αυτήν την απόδοση που έχουμε, η οποία θα προέλθει κυρίως αν παραμείνουμε όλοι προσηλωμένοι στο πλάνο των προπονητών μας.


Κατεβαίνουμε στην Αθήνα να παίξουμε έναν αγώνα που είναι πολύ σημαντικός και για μας και για τον Πανιώνιο. Σαφώς μεγαλύτερη πίεση υπάρχει στον αντίπαλο, όμως θεωρώ ότι έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας για να πετύχουμε τον στόχο μας πιο σύντομα και να απλοποιήσουμε την κατάσταση στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.


Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που διαθέτει ικανότατους παίκτες, με ποιότητα και εμπειρία και για συγκεκριμένους λόγους δεν έχει πάρει αποτελέσματα. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, ξέρουμε ότι παίζει ουσιαστικά ένα από τα τελευταία του χαρτιά και εκεί πρέπει να εστιάσουμε και εμείς και να τον “χτυπήσουμε” στο γήπεδο με το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.