Ο μισός Παναθηναϊκός πέρασε από την Ρόδο

Ο Ρικ Πιτίνο ταξίδεψε στην Ρόδο χωρίς να έχει τέσσερις παίκτες στην διάθεσή του (εκτός από Παππά και Λοτζέσκι δεν ταξίδεψαν και οι Καλάθης - Τόμας) . Είχε κάποιες δυσκολίες στο δεύτερο μέρος από τον Κολοσσό του Στέργιου Κουφού, αλλά τελικά επικράτησε με 88-78, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

Ο Ρικ Πιτίνο ταξίδεψε στην Ρόδο χωρίς να έχει τέσσερις παίκτες στην διάθεσή του (εκτός από Παππά και Λοτζέσκι δεν ταξίδεψαν και οι Καλάθης – Τόμας) . Είχε κάποιες δυσκολίες στο δεύτερο μέρος από τον Κολοσσό του Στέργιου Κουφού, αλλά τελικά επικράτησε με 88-78, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής.

Οι “πράσινοι” παρά του ότι στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκαν να χάσουν με 29-24, έκαναν μια προσπάθεια στο δεύτερο δεκάλεπτο ισορρόπησαν την κατάσταση και με επιμέρους σκορ 14-23 
στην δεύτερη περίοδο πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 37-33. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει ακόμα και σε διψήφια διαφορά, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν είχε καθαρίσει ακόμα το παιχνίδι. Ο νέος τρόπος παιχνιδιού του Κολοσσού και η φιλοσοφία του Κουφού με τα πολλά τρίποντα και το γρήγορο μπάσκετ βοήθησε την ομάδα του να επιστρέψει και να διεκδικήσει εκ νέου τη νίκη. 

Ο Κολοσσός στο ματς εκτέλεσε συνολικά 32 τρίποντα, μερικά… μεγάλα όμως, δεν μπήκαν κι έτσι δεν προέκυψε έκπληξη στο Βενετόκλειο. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου είχε θλιβερό ποσοστό στα δικά του σουτ πίσω από την γραμμή, κάτι όμως, που άλλαξε άρδην όταν το παιχνίδι μπήκε στα κρίσιμα τελευταία λεπτά. 

Κιλπάτρικ και Λάνγκφορντ πλέον βρήκαν τρόπο να σκοράρουν από μακριά και ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη χωρίς να καρδιοχτυπήσει στα τελευταία δευτερόλεπτα του ματς και πριν από το πολύ δύσκολο ταξίδι στα Κανάρια νησιά για την Ευρωλίγκα. 

Κολοσσός (Κουφός): Τσούπκοβιτς 20(3), Δημάκος 9(2), Ντιγκς 4, Πίνκστον 12, Κάρτερ 3(1), Μαυροειδής 3, Γεωργάκης, Μπιλής 2, Γεωργαλής 5(1), Παπαδάκης (2), Μπράουνινγκ 14(4). 

Παναθηναϊκός (Πιτίνο): Βουγιούκας 8, Μήτογλου 16, Αντετοκούνμπο 12(1), Λεκάβιτσους 18(2), Κιλπάτρικ 14(2), Παπαγιάννης, Γκιστ 6, Καλαϊτζάκης 1, Λάνγκφορντ 11(1), Πέιν 2. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.