Παπαθεοδώρου: «Διαβάσαμε κι εκτελέσαμε σωστά»

Στη σπουδαιότητα του αποτελέσματος και τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα
Δημοσίευση: 09/03/2019 - 18:13

Στη σπουδαιότητα του αποτελέσματος και τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Όπως ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ: «Καταφέραμε και πετύχαμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με έναν αντίπαλο που είναι σε διαφορετική κατάσταση από ότι στον πρώτο γύρο. Οι εμφανίσεις που κάνει εντός κι εκτός έδρας το πιστοποιούν. Εμείς καταφέραμε και μείναμε συγκεντρωμένοι στους βασικούς μας στόχους σε επίθεση και άμυνα, να μην δεχτούμε καλάθια στον αιφνιδιασμό αν εξαιρέσουμε το πρώτο διάστημα, όταν κάποια σουτ δικά μας που δεν ήταν από καλές επιλογές και που έδωσαν εύκολους πόντους».

Και συνέχισε: «Ελέγξαμε το επιθετικό τους ριμπάουντ που είναι κομμάτι που μπορεί να δώσει εύκολους πόντους στον αντίπαλο και ταυτόχρονα χαλάσαμε τη δημιουργία τους. Τα καταφέραμε σε μεγάλο διάστημα και πήραμε εξαιρετικό βαθμό. Το μόνο μας πρόβλημα ήταν στο τέλος όταν η Κύμη έπαιξε ένα διαφορετικό στιλ παιχνιδιού. Εκεί δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιδράσουμε καλά και δεχτήκαμε αρκετούς στόχους. Εκτελέσαμε όμως καλά τις επιθέσεις μας, πήραμε κάθε τι που μας έδωσε ο αντίπαλος, διαβάσαμε και εκτελέσαμε σωστά. Έτσι πήραμε μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Για να καταλήξει: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, καλή συνέχεια στην Κύμη στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία».