Χωρίς Μιλς η Αυστραλία στην Ισπανία

Δύο απουσίες μετρά πλέον ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας, Αντρεϊ Λεμάνις, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 που θα φιλοξενηθεί στην Ισπανία το διάστημα 30/8-14/9.

Δύο απουσίες μετρά πλέον ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας, Αντρεϊ Λεμάνις, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 που θα φιλοξενηθεί στην Ισπανία το διάστημα 30/8-14/9. Η πρώτη ήταν αυτή του Άντριου Μπόγκατ, ο οποίος είχε ενημερώσει τον Ομοσπονδιακό προπονητή πως δεν θα ήθελε να επιβαρυνθεί λόγω των τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει.
Η δεύτερη αφορά τον Πατ Μιλς. Ο 25χρονος γκαρντ και πρωταθλητής ΝΒΑ φέτος με τους Σαν Αντόνιο Σπερς θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον δεξιό ώμο και το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται στους 6-7 μήνες. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η κορυφαία τους Μιλς στην καριέρα του στο ΝΒΑ έχοντας μέσο όρο 10,2 πόντους με 42,5% στα τρίποντα σε 18,9 λεπτά συμμετοχής. Ο Μιλς δεν χάνει μόνο το Παγκόσμιο Κύπελλο… αλλά και τη γη κάτω από τα πόδια του, αφού αυτό το καλοκαίρι είναι “unrestricted free agent” και ετοιμαζόταν για το πρώτο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.