Σπουδαίο πρόγραμμα για παιδιά από την “AntetokounΒros Academy”

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ενεργοποιούν τη δύναμη του αθλητισμού μέσα από ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη Nike, το Ίδρυμα Ωνάση και τον Οργανισμό Eurohoops.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ενεργοποιούν τη δύναμη του αθλητισμού μέσα από ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα σε συνεργασία με τη Nike, το Ίδρυμα Ωνάση και τον Οργανισμό Eurohoops.

Μέσω αυτού του προγράματος 100 νέοι αθλητές και 12 προπονητές από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους χάρη στην AntetokounBros Academy.

Οι AntetokounBros, ο οργανισμός που ιδρύθηκε από τον star του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, εγκαινιάζει την
ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο να βοηθήσει αγόρια και κορίτσια (ηλικίας 12-16) και να εμπνεύσει προπονητές (ηλικίας 18-25) προκειμένου να αξιοποιήσουν τις αθλητικές τους ικανότητες, να  αποκτήσουν δεξιότητες για την προσωπική τους ανάπτυξη και να γίνουν καλύτεροι πολίτες.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, θα υλοποιηθεί για 2 χρόνια στην Αθήνα, με τη συμβολή της Nike που θα προσφέρει χρηματοδότηση και τεχνογνωσία, του Οργανισμού Eurohoops που θα ηγηθεί του προγράμματος των προπονήσεων και του Ιδρύματος  Ωνάση που μέσα από εργαστήρια, ομιλίες αλλά και υποτροφίες που εμπνέουν και δίνουν ώθηση στους συμμετέχοντες, θα εμφυσήσει στους νέους τις αξίες που πρεσβεύουν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.